Crown Vridgaffeltruck

Vridgaffeltruck Crown

Vridgaffeltruckar är en av de bästa och mest avancerade truckarna, både när det gäller ekonomi, kapacitet, driftsäkerhet och ergonomi. Lyfthöjder upp till 17 meter.

Finns i ett antal olika varianter och utföranden.
Kontakta oss för mer info.

Vill Ni läsa mer klicka nedan på respektive modell för att se mer info på Crowns hemsida:

Vridgaffeltruckar Crown TSP

Vridgaffeltruckarna från Crown är perfekta för arbeten i trånga varulager där utrymmet är begränsat. Med hjälp av en roterande Vridgaffeltruck så roterar trucken snarare än föraren vilket resulterar i optimala förutsättningar för truckföraren vid truckarbeten i påfrestande miljöer.

Faktum är att gaffeltruckförare utsätts kontinuerligt för utmanande miljöer, särskilt när de transporterar stort skymmande gods som begränsar förarens sikt vilket i sin tur innebär att föraren måste köra baklänges för att få en någorlunda bra överblick.

På grund av detta så behöver truckföraren vrida överkroppen i färdriktningen för att köra säkert, men denna hållning är ej optimal och leder ofta till trötthet och ryggproblem med förlorade arbetsdagar som följd. Detta är dock inte något problem när föraren använder en högeffektiv Vridgaffeltruck från Crown.

Är du intresserad av maskinen?

Kontakta oss då via formuläret nedan.

Vill du ha mer information?

Kontakta då ansvarig försäljare.
Mattias Hallsten

Mattias Hallsten

Försäljningsansvarig
010-280 43 05
mattias.hallsten@trollhattanstruck.se
Christian Andersson

Christian Andersson

Affärsansvarig Göteborgsområdet
010-280 43 07
christian.andersson@trollhattanstruck.se