Service av truckar och liftar

Serviceavtal

På Trollhättans Truck servar och underhåller vi alla typer av truckar och liftar samt tillhandahåller reservdelar. När du köper en truck eller annan maskin av oss har du möjlighet att teckna ett särskilt serviceavtal vilket innefattar att:

✅Vi åtar oss att sköta din maskinpark, med gällande intervaller på truckar, liftar och städmaskiner.

✅Vi ser till att dina maskiner alltid är besiktigade, lagliga och med godkänd service.

✅Du får löpande rapport över hur dina maskiner mår och om något behöver åtgärdas.

✅Beslut om eventuella reparationer eller liknande tar alltid du själv, som ägare av maskinerna.

Vi rekommenderar att alltid ha ett serviceavtal om du äger din maskin.

Rental-avtal

Du har även möjlighet att teckna Rental-avtal med oss om du inte själv vill äga din maskin utan hellre hyra en eller flera maskiner tillsvidare av oss.  De bägge avtalen går att kombinera.

Kanske har du en maskin du är extremt beroende av. Då kan det vara en god idé att hyra just den maskinen och äga de övriga. På så vis säkerställer du att du inte drabbas av driftstopp.

Vi sätter trygghet och säkerhet i fokus för såväl dig som kund som för vår egen personal. Vår verkstadspersonal har gedigen kunskap och lång erfarenhet om truckar och liftar.

Vi har en modern och arbetsmiljövänlig verkstad med lyftbord avsett att hantera tunga fordon. När du tecknar serviceavtal med oss är du helt trygg med att dina maskiner alltid är väl underhållna av kunniga och erfarna mekaniker, besiktigade och säkra att arbeta med.

Erfarna servicetekniker
Effektivt arbete
Serviceavtal