Historien om oss

Trollhättans Truck startade sin verksamhet 1988 i liten skala med affärsidén att entreprenörer och privatpersoner enkelt och smidigt skulle kunna hyra en truck eller lift.

Sedan starten 1988 har vi utvecklat verksamheten och 2003 började nyförsäljningen av Truckar. Och i dagsläget tillhandahåller vi nya truckar från märkena Crown, Doosan samt Pramac. Sedan dess har vi hunnit bygga nya, fräscha lokaler på 3 000 m² som bland annat rymmer kontor, en stor maskinhall och en miljövänlig tvätthall. Antalet anställda har fördubblats flera gånger om sedan starten. Och sedan 2020 har vi även en depå placerad på Marieholmsgatan 84 i Göteborg. I dag är vi stolta över att vara ett av Västsveriges ledande företag inom vår nisch. Nu fortsätter vi att satsa framåt och att utveckla vår verksamhet in i framtiden.

Trollhättans truck

Truckar och Liftar till bästa servicen

Trollhättans Truck är en av Västsveriges ledande aktörer när det gäller uthyrning, försäljning och service av truckar och liftar.

Vår maskinpark

I vår maskinpark för uthyrning finns över 400 olika truckar och liftar att välja bland. Och vill du köpa har vi ett brett utbud från de ledande märkena Doosan, Crown och Pramac.

Kunden i centrum

Hos oss står kunden alltid i centrum. Det innebär att vi tittar på varje enskild kunds behov för att gemensamt hitta den smartaste och bästa lösningen. Det kan handla om att guida rätt bland alla våra modeller. Eller att fixa din maskin så den fungerar perfekt igen.

Nöjda kunder

Vi är nöjda när du är nöjd. Har du några synpunkter så hör gärna av dig till oss. På så vis kan vi bli ännu bättre.

Kvalitetssäkrat

Trollhättans truck lokaler

Policy

Trollhättans Truck AB skall utföra sina uppdrag med hög kva- litetsambition och genom hög servicegrad såväl uppfylla som överträffa kunders och legala krav. Alla uppdrag utförs mot målet att ständigt förbättra oss genom att löpande minska antalet avvikelser som uppkommer mot kund. All personal har ett solidariskt ansvar att upprätthålla denna policys intentioner och att medverka till att uppkomna avvikelser åtgärdas snabbt och effektivt.

Trollhättans truck

Certifikat

För att se vårt ISO 9001:2015 Certifikat klicka på knappen nedanför.

Läs pdf