Hyra truck Skövde

Truckar till uthyrning i Skövde

I mer än 30 år har Trollhättans Truck varit verksamma inom uthyrning av truckar i Skövde och har på den tiden lyckats etablera starka relationer genom att tillgodose våra kunders behov bättre än våra konkurrenter. Vi förstår kraven i en komplex distributionsmiljö och mäter vår framgång utifrån våra kunders framgångar.

Se våra truckar här

Faktum är att truckuthyrning kan vara väldigt fördelaktigt för många företag, oavsett om de använder truckar som en daglig del i deras lagerdrift, eller endast för enstaka tillfällen. Framförallt kan det vara en stor fördel att hyra truckar om ditt företag har ett kortvarigt behov, en säsongsbetonad verksamhet, eller om ni vill spara pengar för andra ändamål.

När man tittar på helheten och väger in fördelar mot nackdelar så kan man vanligtvis se att det är mer lönsamt att hyra en truck istället för att köpa den. Vi erbjuder mycket flexibla uthyrningsplaner – som kund hos Trollhättans Truck så bestämmer du själv hur länge som du vill hyra en truck – dygnsvis, veckovis eller månadsvis.

Truckuthyrning i Skövde:

  • Stort sortiment av truckar
  • Avhämtning hos oss eller direktleverans till din utvalda adress i Skövde
  • Förmånliga priser och mycket flexibla uthyrningsplaner
  • Samtliga truckar granskas noggrant innan de anländer till din anläggning
  • Truckar för alla behov – allt från 500 kg och uppåt
  • Uthyrning av truckar med eller utan förare
  • Idealiskt för säsongstoppar

Trollhättans Truck hyr ut flertalet olika modeller av truckar i Skövde – allt från den lilla pallvagnen till den stora motviktstrucken vilket säkerställer att vi har något som passar perfekt för alla tillfällen. Vi är en komplett fullserviceleverantör, så oavsett om du behöver truckservice, reparation eller expertrådgivning så kan vi hjälpa dig.

Om du är redo för att hyra en truck i Skövde eller om du har några frågor om våra förmånliga uthyrningsplaner – varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 010-280 43 00. Du kan även kontakta vår uthyrnings- och försäljningsansvarige i Skövde och Göteborg med omnejd på nedanstående telefonnummer.


Christian Andersson, Affärsansvarig Göteborgsområdet
010-280 43 07
christian.Andersson@trollhattanstruck.se

Verksamhetsområde: Alingsås, Göteborg, Skövde, Skara, Vara, Stenungsund, Kungälv, Lerum, Tjörn, Orust, Lilla Edet kommun, Ale kommun.

Se våra truckar här

Kontakta oss för mer information

Så kontaktar vi dig så snart som möjligt