Hyra truck Lerum

Truckar till uthyrning i Lerum

Hyr truckar i Lerum redan idag – för omedelbar avhämtning eller få dem levererade direkt till ditt företag så fort som möjligt. Oavsett om du behöver truckar för en enda dag eller i flera månader så kan vi på Trollhättans Truck hitta rätt lösning för just din verksamhet. Trollhättans Truck förfogar över en stor och varierad flotta av truckar för uthyrning vilket säkerställer att vi har något för alla behov – allt från den lilla pallvagnen till den stora motviktstrucken.

Se våra truckar här

Vi är mycket stolta över den höga kvaliteten på all vår utrustning och alla fordon genomgår en noggrann undersökning innan de lämnar våra lokaler. Trollhättans Truck har över 30 års erfarenhet – inom truckuthyrning i Lerum och över hela Göteborg med omnejd. Vi är specialiserade på att tillhandahålla flexibla lösningar som möter våra kunders olika behov.

För att diskutera dina krav och önskemål inom truckuthyrning i Lerum eller för att boka in ett möte, ring oss gärna nu på 031-20 12 22. Du kan även kontakta vår uthyrnings- och försäljningsansvarige i Lerum och Göteborg med omnejd på nedanstående telefonnummer.

 

Christian Andersson, Affärsansvarig Göteborgsområdet
010-280 43 07
christian.andersson@trollhattanstruck.se

Verksamhetsområde: Alingsås, Göteborg, Skövde, Skara, Vara, Stenungsund, Kungälv, Lerum, Tjörn, Orust, Lilla Edet kommun, Ale kommun.

Se våra truckar här

Kontakta oss för mer information

Så kontaktar vi dig så snart som möjligt