Hyra truck Uddevalla

Truckar till uthyrning i Uddevalla

Trollhättans Truck har över 30 års erfarenhet – av att hyra ut truckar i Uddevalla och närliggande områden. Med vår långa erfarenhet inom branschen har vi stor förståelse för att truckar spelar en helt avgörande roll för driften av olika lager och distributionscenter och att de också är en viktig del för många byggarbetsplatser – därför har vi alltid ett stort urval av truckar som är tillgängliga för uthyrning. Oavsett vilken slags truck du har i åtanke är sannolikheten väldigt stor att du kommer att hitta den hos oss. Vi arbetar hårt för att säkerställa att vi alltid tillgodoser alla våra kunders behov och är 100 % dedikerade att leverera absolut högsta kvalitet och service i allt vi gör.

Se våra truckar här

Varför bör du köpa eller hyra truckar i Uddevalla från Trollhättans Truck?

  • Stort sortiment – truckar för alla behov
  • Över 30 års erfarenhet inom försäljning och uthyrning av truckar i Uddevalla med omnejd
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Flexibla hyresavtal – hyr dygnsvis, månadsvis eller ännu längre
  • Expertrådgivning
  • Kvalitet – väl underhållna truckar med maximal prestanda
  • Hämta trucken hos oss eller alternativt kan vi leverera direkt till din utvalda adress

Faktum är att hos oss på Trollhättans Truck kommer du garanterat alltid att bli erbjuden förstklassiga produkter och tjänster! Om det brådskar – och du önskar att hyra en truck i Uddevalla redan idag, varmt välkommen att ringa till oss på telefonnummer 010-280 43 00. Du kan även ta direktkontakt med vår uthyrnings- och försäljningsansvarige medarbetare för Uddevallaområdet på nedanstående kontaktuppgifter.

 

Mattias Hallsten, Affärsansvarig Trestadsområdet:
010-280 43 05
mattias.Hallsten@trollhattanstruck.se

Verksamhetsområde: Lidköping, Strömstad, Vara, Uddevalla, Grästorp, Bengtsfors, Dals Ed, Färgelanda, Grästorp, Lysekil, Mellerud, Munkedal, Tanum, Åmål

Se våra truckar här

Kontakta oss för mer information

Så kontaktar vi dig så snart som möjligt