Släpvagnar

Släpvagnar till salu

Om du letar efter högkvalitativa släpvagnar till riktigt bra priser så behöver du inte leta längre. Trollhättans Truck tillhandahåller ett brett urval av släpvagnar som garanterat uppfyller alla dina behov och önskemål. Vi saluför släpkärror från välkända varumärken vilket säkerställer utmärkt kvalitet och mycket förmånliga betalningslösningar.


Oavsett om du behöver en släpvagn för att transportera gods, utrustning, eller kanske endast för fritidsaktiviteter så har vi med största sannolikhet det perfekta släpet för dig! Vi förstår att varje kund har unika behov och därför erbjuder vi ett brett sortiment av olika slags släpkärror att välja mellan. Vår kunniga personal hjälper dig gärna att hitta det perfekta släpet som uppfyller alla dina behov.

Utöver våra förstklassiga släpkärror så erbjuder vi även oslagbar kundservice. Våra medarbetare är alltid redo att ge dig den bästa möjliga kundupplevelsen från början till slut. Kontakta gärna oss på 031-20 12 22 för att lära dig mer om vårt utbud och för att hitta den perfekta släpvagnen som matchar dina krav och önskemål!