Hyra Bomlift

Aktiva filter:

Bomliftar

Bomliftar används för att lyfta personer och verktyg till höga höjder. De har en teleskopisk arm (bom) som kan sträckas ut och lyfta plattformen till önskad höjd. Bomliftar är användbara inom byggbranschen och vid underhållsarbete på svårtillgängliga platser. Hos oss kan du hyra både eldrivna och dieseldrivna bomliftar. Arbetshöjderna varierar från cirka 10 till 30 meter.

En bomlift är en slags upphöjd arbetsplattform vilket ger möjligheten att utföra många olika slags jobb på höga arbetshöjder som exempelvis målning, byggprojekt, byggunderhåll, landskapsarkitektur (trädbeskärning), fönsterrengöring och elektriskt arbete, med mera. Oavsett om du är en erfaren entreprenör, en husägare eller någonstans däremellan har vi allt det bästa inom bomliftar för uthyrning.

Trollhättans Truck har varit verksamma sedan år 1988 och är idag en ledande aktör i Västsverige inom vår bransch vilket är en trygghet både för dig och för oss. För att lära dig mer om våra bomliftar, kapacitet eller priser, etc, så finns det ett produktblad på varje enskild sida för respektive bomlift. Alternativt så är du varmt välkommen att ringa till oss!