Hyra truck Lidköping

Truckar till uthyrning i Lidköping

Trollhättans truck har varit verksamma inom truckuthyrning i Lidköping i över 30 år och har odiskutabelt positionerat sig som en ledande aktör i Västsverige inom försäljning och uthyrning av truckar. Oavsett om du behöver en gaffeltruck för en dag, en vecka eller i flera år har vi ett stort utbud av olika slags truckar som är tillgängliga för omedelbar uthyrning. Vi kan till och med ordna en gaffeltruck med förare för enstaka jobb.

Se våra truckar här

Du kan känna dig trygg – med att vi alltid tar alla våra kunders behov och krav på största allvar och förser dem med de absolut bästa truckarna för deras lagerverksamhet. Vi har stor förståelse för att inte alla företag har budgeten eller behovet av att köpa truckar direkt – därför tillhandahåller vi en konkurrenskraftig prissättning och mycket flexibla uthyrningsplaner. Oavsett dina specifika behov kommer vi att jobba hårt för att hitta en lösning som går i linje med dina önskemål.

Uthyrning av truckar i Lidköping:

  • Hyr dygnsvis, veckovis eller månadsvis
  • Avhämtning eller levereras med vår egen transport till din utvalda adress
  • Alla truckar uppfyller maximal prestanda och optimal säkerhet
  • Truckar för alla behov – allt från 500 kg och uppåt
  • Hyr truckar med eller utan förare
  • Idealiskt för säsongstoppar
  • Regelbunden service ingår

Vill du hyra truckar i Lidköping så snabbt som möjligt? Ring oss gärna idag på 010-280 43 00 för att prata med en specialist och för mer detaljerad information om våra förmånliga och flexibla uthyrningslösningar. Alternativt kan du ta kontakt direkt med ansvarig försäljare och uthyrningsspecialist för Lidköping på nedanstående telefonnummer.

 

Mattias Hallsten, Affärsansvarig Trestadsområdet
010-280 43 05
mattias.Hallsten@trollhattanstruck.se

Verksamhetsområde: Uddevalla, Strömstad, Vara, Grästorp, Bengtsfors, Dals Ed, Färgelanda, Lidköping, Grästorp, Lysekil, Mellerud, Munkedal, Tanum, Åmål

Se våra truckar här

Kontakta oss för mer information

Så kontaktar vi dig så snart som möjligt