Hyra truck Alingsås

Truckar till uthyrning i Alingsås

Trollhättans truck har varit verksamma i över 30 år inom uthyrning av truckar i Alingsås och närliggande områden. Våra hyresvillkor är flexibla, lätta att förstå och det finns inga dolda avgifter. Om du står inför säsongstoppar eller varierande produktionsscheman är en korttidshyrning av truckar vanligtvis det enklaste sättet att lösa dina jobb på kort sikt.

Se våra truckar här

Vi erbjuder mycket flexibla hyreslösningar – du väljer själv hur länge du vill hyra en truck i Alingsås, på dygnsbasis, veckobasis eller årsbasis. Oavsett om ditt företag är beläget i Alingsås, Göteborg eller på någon annan ort inom vårt verksamhetsområde kommer vi att leverera truckar till din anläggning när du behöver det. Vi har även expertisen för att hjälpa dig att avgöra vilken som är den bästa trucken för just ditt specifika projekt.

Om du har några frågor om våra produkter eller vilken truck som passar bäst för din specifika verksamhet så säkerställer vi att du får prata med en av våra specialister. När du hyr truckar från oss kommer du att minimera risken för att missa deadlines och förhindra onödiga driftstopp. Om en av våra truckar råkar gå sönder, så lagar vi den som du redan hyr eller så fixar vi en ny truck omedelbart.

Faktum är att om du behöver hyra en truck i Alingsås så är Trollhättans Truck ett säkert val. Gällande ytterligare information om vår truckuthyrning i Alingsås – ring till oss på 010-280 43 00. Du kan även kontakta vår uthyrnings- och försäljningsansvarige i Alingsås och Göteborg med omnejd på nedanstående kontaktuppgifter.

 

Christian Andersson, Affärsansvarig Göteborgsområdet
010-280 43 07
christian.andersson@trollhattanstruck.se

Verksamhetsområde: Göteborg, Skövde, Skara, Vara, Stenungsund, Kungälv, Lerum, Tjörn, Orust, Lilla Edet kommun, Ale kommun, Alingsås.

Se våra truckar här

Kontakta oss för mer information

Så kontaktar vi dig så snart som möjligt