Hyra truck Skara

Truckar till uthyrning i Skara

Trollhättans Truck är ett av västsveriges ledande företag inom uthyrning av truckar och har mer än 30 års erfarenhet inom trucktuthyrning i Skara och stora delar av Västra Götaland. Som kund hos oss kan du känna dig fullkomligt trygg med att du alltid får truckar och kundservice i absolut toppklass.

Se våra truckar här

Truckuthyrning är vanligtvis det smartaste alternativet

Istället för att ta en större ekonomisk risk som det innebär vid ett köp blir det allt vanligare att företag istället väljer att hyra truckar. Och när man önskar att tillgodose behoven i kortsiktiga projekt är truckuthyrning vanligtvis den mest praktiska och ekonomiska lösningen. Korttidsuthyrning av truckar är ett billigt sätt att prova på utan att göra ett långsiktigt åtagande och är bland annat ett idealiskt alternativ vid säsongstoppar. Trollhättans Truck erbjuder mycket flexibla uthyrningsplaner – ditt företag kan hyra våra truckar dygnsvis, veckovis eller månadsvis och alltid till mycket konkurrenskraftiga priser.

Truckuthyrning i Skara med omnejd:

  • Stort sortiment av truckar – allt från 500 kg och uppåt
  • Avhämtning eller leverans direkt till din utvalda adress i Skara
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Flexibla uthyrningslösningar
  • Hög kvalitet – truckar och service i absolut toppklass
  • Hyr truckar med eller utan förare
  • Idealiskt för säsongstoppar
  • Regelbunden truckservice ingår som en del av tjänsten

Trollhättans Truck är en fullservicepartner inom truckuthyrning i Skara och närliggande områden – och erbjuder även service och reparationer av våra truckar. Om en truck går sönder så kommer vi omedelbart att skicka ut en mekaniker till din anläggning som lagar den, eller alternativt så kommer vi att ersätta den med en annan truck.

Leveransgaranti när du hyr truckar i Skara

Faktum är att Trollhättans Truck är otvivelaktigt en aktör som du alltid kan lita på gällande alla dina truckbehov. När du ringer till oss så levererar vi – alltid inom utlovad tid och till avtalat pris. De flesta andra företag pratar om kvalitet, prestanda och att de alltid levererar i tid, etc, men vi garanterar det!

Har du några frågor om truckuthyrning i Skara? Varmt välkommen att ringa till oss på telefonnummer 010-280 43 00 för att diskutera en skräddarsydd uthyrningslösning för ditt företag. Du kan även kontakta vår uthyrnings- och försäljningsansvarige i Skara och Göteborg med omnejd på nedanstående telefonnummer.

 

Christian Andersson, Affärsansvarig Göteborgsområdet
010-280 43 07
christian.Andersson@trollhattanstruck.se

Verksamhetsområde: Alingsås, Göteborg, Skövde, Skara, Vara, Stenungsund, Kungälv, Lerum, Tjörn, Orust, Lilla Edet kommun, Ale kommun.

Se våra truckar här

Kontakta oss för mer information

Så kontaktar vi dig så snart som möjligt