Hyra truck Vänersborg

Truckar till uthyrning i Vänersborg

På Trollhättans Truck hyr vi ut truckar i Vänersborg – för alla dina lager och materialhanteringsbehov. Vår truckuthyrningsflotta består av ett stort sortiment av olika slags truckar med varierande räckvidd, lastkapacitet och bränslesystem vilket säkerställer att det finns något för alla behov och önskemål.

Se våra truckar här

Vi hyr ut motviktstruckar/gaffeltruckar, skjutstativ, teleskoptruck, teleskoplastare, ledstaplare, samt elektriska och manuella palltruckar på flexibla hyresavtal – hyr dygnsvis, veckovis, månadsvis eller ännu längre. Samtliga truckar är redo för omedelbar avhämtning och till en rimlig avgift kan vi även leverera truckarna över hela Vänersborg och närliggande områden.

Om du behöver hyra en truck snabbt – ring oss gärna nu på telefonnummer 010-280 43 00 så kommer vi att göra allt vi kan för att du ska få den levererad till din utvalda adress redan idag. Snabb, pålitlig och förstklassig kundservice är synonymt för oss på Trollhättans Truck.

Med över 30 års erfarenhet – inom truckuthyrning i Vänersborg kan du känna dig trygg med att vi otvivelaktigt är rätt företag för uppdraget. För mer information gällande att hyra truckar i Vänersborg, kontakta oss gärna på 010-280 43 00 så säkerställer vi att du får svar på dina frågor.

Se våra truckar här

Kontakta oss för mer information

Så kontaktar vi dig så snart som möjligt