Hyra truck Vara

Truckar till uthyrning i Vara

Trollhättans Truck har ett stort sortiment av olika truckar som är redo för uthyrning i Vara och närliggande områden. Oavsett om du behöver hyra truckar i Vara på kort eller lång sikt är vår vänliga personal alltid redo att hjälpa dig med att hitta den bästa lösningen för din verksamhet. Högpresterande truckar, regelbunden truckservice, professionella mekaniker och kundservice, samt konkurrenskraftiga priser gör oss på Trollhättans Truck till ett smart val när du vill hyra truckar i Vara.

Se våra truckar här

Truckuthyrning i Vara med omnejd:

  • Hyr truckar med eller utan förare
  • Flexibla uthyrningsplaner – hyr truckar på dygnsbasis, veckobasis eller månadsbasis
  • Stort utbud av truckar – allt från 500 kg och uppåt
  • Avhämtning eller direktleverans – för en rimlig avgift så levererar vi truckarna direkt till din anläggning
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Toppkvalitet – truckar av mycket hög kvalitet
  • Truckuthyrningslösningar som är idealiska för säsongstoppar
  • Kontinuerlig truckservice ingår

Vårt löfte när du hyr truckar i Vara

Vi kommer kontinuerligt att utmana hela vårt team med målsättningen att alltid leverera truckar och kundservice bättre än våra konkurrenter. Faktum är att vi på Trollhättans Truck har mer än 30 års erfarenhet av att hyra ut truckar i Vara och över stora delar av hela Västra Götaland vilket är ett kvitto på vår framgång och en stor trygghet både för dig och för oss. När du kontaktar oss på Trollhättans Truck så levererar vi alltid inom utlovad tid och till avtalat pris. De flesta andra företag pratar gärna om kvalitet, maximal prestanda, professionell kundsupport och leveranser i tid, etc, men vi garanterar det!

För mer information om truckuthyrning i Vara från oss på Trollhättans Truck, ring gärna till oss på 010-280 43 00. Du är även välkommen att kontakta vår försäljnings- och uthyrningsansvarige i Vara och Göteborg med omnejd på nedanstående telefonnummer.


Christian Andersson, Affärsansvarig Göteborgsområdet:
010-280 43 07
christian.Andersson@trollhattanstruck.se

Verksamhetsområde: Alingsås, Göteborg, Skövde, Skara, Vara, Stenungsund, Kungälv, Lerum, Tjörn, Orust, Lilla Edet kommun, Ale kommun.

Se våra truckar här

Kontakta oss för mer information

Så kontaktar vi dig så snart som möjligt