Hyra truck Strömstad

Truckar till uthyrning i Strömstad

Behöver du en gaffeltruck under en kortare tid – och behöver ett kostnadseffektivt alternativ istället för att köpa en truck? Låt oss på Trollhättans Truck presentera en förmånlig och flexibel hyreslösning för dig och ditt företag.

Se våra truckar här

Med över 30 års erfarenhet av att hyra ut truckar i Strömstad kan du känna dig trygg med att vår truckuthyrningsflotta består av ingenting annat än väl underhållna och högpresterande truckar. Du kommer att uppnå maximal prestanda och uppehållstid och varje truck genomgår även en noggrann säkerhetskontroll innan de anländer till din anläggning.

Faktum är att vi på Trollhättans Truck är här för att tillgodose alla dina behov inom truckuthyrning. Vi kommer att säkerställa att du hittar en truck som uppfyller alla dina krav gällande storlek och lyftkapacitet samt om du önskar eldrivna, dieseldrivna eller bensindrivna truckar för din verksamhet.

Vi hyr ut alla våra truckar på flexibla hyresavtal – dygnsvis, veckovis, månadsvis eller ännu längre om du önskar. Vi kan även planera in säsongstoppar i din verksamhet och förse dig med fler truckar vid behov.

Truckuthyrning i Strömstad:

  • Flexibla hyreslösningar – hyr en truck dygnsvis, veckovis eller på månadsbasis
  • Kapacitet och prestanda – vi har truckar för alla behov, allt från den lilla pallvagnen till den stora motviktstrucken
  • Avhämtning eller snabb direktleverans – våra truckar står redo för avhämtning. Alternativt kan vi leverera till din utvalda adress i Strömstad med omnejd
  • Trucktillbehör finns alltid tillgängligt
  • Expertrådgivning
  • Kvalitet – väl underhållna truckar med maximal prestanda
  • Regelbunden service ingår

För mer detaljerad information om vår truckuthyrning i Strömstad, varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 010-280 43 00. Alternativt kan du kontakta vår uthyrnings- och försäljningsansvarige i Strömstad på nedanstående telefonnummer.

 

Mattias Hallsten, Affärsansvarig Trestadsområdet
010-280 43 05
mattias.Hallsten@trollhattanstruck.se

Verksamhetsområde: Uddevalla, Lidköping, Strömstad, Vara, Grästorp, Bengtsfors, Dals Ed, Färgelanda, Grästorp, Lysekil, Mellerud, Munkedal, Tanum, Åmål

Se våra truckar här

Kontakta oss för mer information

Så kontaktar vi dig så snart som möjligt