Hyra truck Kungälv

Truckar till uthyrning i Kungälv

Trollhättans Truck är en komplett aktör – med över 30 års erfarenhet inom försäljning, reparationer, service och uthyrning av truckar i Kungälv med omnejd. Vi erbjuder praktiska, prisvärda och flexibla truckuthyrningar på dygnsbasis, veckobasis, månadsbasis eller på ännu längre sikt.

Se våra truckar här

Vi tillhandahåller ett stort sortiment av olika modeller att välja mellan vilket bokstavligen säkerställer att vi har en truck för alla tillfällen – allt från den lilla pallvagnen till den stora motviktstrucken. Trollhättans Truck kan även hjälpa dig att välja vilken truck som passar bäst för just ditt specifika projekt.

Vi är verksamma över hela Kungälv och Göteborgs kommun med omnejd och vår personal erbjuder snabb och pålitlig service på våra öppettider. Har du några frågor om vår tjänst inom truckuthyrning i Kungälv? Ring gärna oss på 031-20 12 22 eller kontakta vår uthyrnings och försäljningsansvarige för Kungälv med omnejd på nedanstående kontaktuppgifter.

 

Christian Andersson, Affärsansvarig Göteborgsområdet
010-280 43 07
christian.andersson@trollhattanstruck.se

Verksamhetsområde: Alingsås, Göteborg, Skövde, Skara, Vara, Stenungsund, Kungälv, Lerum, Tjörn, Orust, Lilla Edet kommun, Ale kommun.

Se våra truckar här

Kontakta oss för mer information

Så kontaktar vi dig så snart som möjligt