Nugent - Simply the best


Är Nugent dom bästa släpen på marknaden? Vi tycker det! dessa släp har en mycket gedigen konstruktion och det märks. Varje släp är mycket välkonstruerat. Ett släp är så mycket mer än ett verktyg. Du måste kunna lita på det dag ut och dag in under alla förutsättningar.

Med våra släp från Nugent vet du att inget jobb är för stort och det kommer alltid ställ upp för dig under många år. Så om du nu letar efter ett släp, varför inte köpa ett i högsta kvalitet som du vet kommer vara med dig på alla dina jobb under alla dessa år.

Hos Nugent släp hittar du deras patenterade Dual Drive bladfjädring. Detta är en uppgraderad fjädring som gör att ditt släp kommer ge dig en bättre dragupplevelse än du trodde var möjligt. Dom har extremt gedigna sidolämmar och gallergrindar som inte skramlar. Samtidigt är dom lättare att montera av och på än något annat släp vi testat.

Detta är bara några av de fantastiska funktioner du får med ett Nugent släp, när du själv ser och känner på dessa släp så kommer du förstå varför detta är släpet för dig!