XL Bygg Gråbo

          Trollhättans Truck

handplockad som leverantör!

 

Idag har vi levererat fabriksnya Doosan truckar till Gråbo där det växer fram en ny fräsch bygghandel i form av XL bygg. Den 1:a mars kommer portarnas slå upp och tills dess arbetas det hårt för att färdigställa butiken. Med en tomt på 4000 kvm och butik på närmare 500 kvm med kontorsdel kommer fokuset att ligga på att sälja byggvaror med hög personlig service till både privatkunder och proffs. Det kommer till en början att vara fem anställda i butiken däribland ägarna Marcus Grosshed och Andreas Halliden som kommer att arbeta på plats. Marcus agerar logistikchef och Andreas fokuserar på sälj. 

 

  • – Det blir ett trevligt komplement till Gråbo och dess invånare och en ny marknad för XL bygg. Tanken är att lokalt anpassa utbudet efter efterfrågan av kunderna och styra produkterna som dem vill ska finnas i sortimentet. Det är en styrka att kunna handplocka in sina leverantörer och just därför har vi valt Trollhättans Truck med omsorg. Vi har nu fått levererat nya fina truckar som vi kommer ha på långtidshyra där både service och reparationer ingår i avtalet säger Marcus Grosshed och ser fram emot ett långt samarbete framöver. 

 

På bilden ser ni Marcus Grosshed, delägare för XL Bygg Gråbo & Christian Andersson, Trollhättans Truck Affärsansvarig för Göteborgsregionen.