Hyra Saxlift Göteborg

Aktiva filter:

Uthyrning av Saxliftar i Göteborg

Vi hyr ut saxliftar i Göteborg för både inomhus- och utomhusbruk, med arbetshöjder från cirka 6 till 18 meter.

Stort utbud av saxliftar i Göteborg

Trollhättans Truck erbjuder ett stort sortiment av olika slags saxliftar för uthyrning i Göteborg, på flexibla hyresavtal och till mycket konkurrenskraftiga priser. Hos oss kommer du att hitta saxliftar för alla tillfällen – allt från saxliftar med utmärkt manövrerbarhet för smala och kompakta utrymmen där man behöver en förhöjd arbetsplattform, till större saxliftar som är perfekta där det finns gott om arbetsutrymme och det krävs hög lyftkapacitet.

Här hittar du också elektriska saxliftar – perfekta för inomhusapplikationer samt saxliftar som är optimala vid ojämn terräng och lerigt underlag. Med över 30 års erfarenhet inom uthyrning av saxliftar i Göteborg kan du känna dig säker på att vi på Trollhättans Truck är ett pålitligt val och att vi kommer att leverera tjänster och kundservice i absolut toppklass.

Behöver du hyra en saxlift i Göteborg så fort som möjligt?

Se vårt utbud av saxliftar för uthyrning i Göteborg ovanför på den här på sidan eller kontakta oss med dina frågor på telefonnummer 031-20 12 22. Våra experter kommer att säkerställa att du väljer rätt saxlift för just din verksamhet och att du får maximalt värde för din investering.