Uthyrning av truckar – Truckuthyrning

TCM FTB16
Vi har ett brett sortiment av truckar för uthyrning. Vi har som ambition att vara ett företag med heltäckande service. Det innebär att vi erbjuder ett brett sortiment, upprätthåller bra kundrelationer och är lyhörda för dig som kund. Det är det som har gjort att vi idag är ett av Västsveriges ledande företag inom försäljning, uthyrning och service av truckar och liftar.

Hör av dig till oss när du vill hyra truck eller lift. Vi finns på 0520-47 03 40.

Att investera i en truck kan gynna verksamheten på många sätt. Men är du bara i behov av att tillfälligt ha tillgång till en truck, till exempel om du får ett tillfälligt ökat behov inom verksamheten är det ofta en fördel att hyra. Vid enstaka projekt finns det också en klar fördel i att hyra truckar av oss. På Trollhättans Truck kan du välja om du vill hyra truck en dag eller under en längre period.

Skräddarsydda hyresavtal

Vi kan skräddarsy ett avtal som passar dig och din verksamhets behov. Du får på så sätt fasta månadskostnader och kan enkelt lämna tillbaka fordonet när du inte längre har behov av det. Väljer du att leasa en truck eller lift hos oss betalar du istället en fast leasingavgift till ett finansbolag, till exempel en bank. Vi kan även erbjuda hyrköp av våra fordon. Det innebär att du delar upp betalningen istället för att betala av hela summan på en gång. När avtalsperioden är slut kan du välja om du vill förlänga hyresavtalet eller köpa loss fordonet.

Har du dessutom behov av en förare som hjälper till att lossa gods kan vi erbjuda lösningar för det med. När du hyr en truck en längre period betalar du en fast månadsavgift. Det finns ingen gräns för hur länge du kan hyra trucken utan det går att anpassa helt utifrån vad verksamheten har för behov.

Service

Självklart ingår service även när du hyr truck hos oss. Vi är måna om våra kunder och erbjuder en bred service som inkluderar lättare åtgärder på plats och transport och ersättningstruck om åtgärder på verkstad blir nödvändigt.