Truckar – Nya och begagnade

Vi både säljer och hyr ut truckar i flera olika storlekar och modeller. Oavsett vilken modell du vill ha garanterar vi dig utmärkt kvalitet och gedigen service. Vi är stolta över att kunna säga att Trollhättans Truck är ett av de ledande företagen i Västsverige inom vårt område. Vi lägger stort fokus på att kunna erbjuda ett brett utbud av olika typer av truckar och liftar. I vår maskinpark finner du över 200 olika maskiner att välja mellan. Vi kan erbjuda truckar och liftar från ledande varumärken som Doosan, Crown och Pramac. Och självklart kan du alltid vända dig till oss när du behöver service på din truck eller lift.

Vi sätter alltid kunden i fokus. Välkommen att ta del av vårt breda utbud för att hitta den truck som passar just dig och dina behov bäst. Ring oss på 0520-47 03 40 eller maila om du har några frågor.

Nya truckar

I vårt sortiment hittar du eltruckar och motortruckar från väletablerade märken som Doosan, Crown och Pramac. Vi erbjuder ett brett utbud av nya truckar anpassade utifrån dina behov och kan garantera förstklassiga produkter. Oavsett användningsområde har vi något för dig. I vårt sortiment hittar du bland annat:

• Eltruckar
• Motortruckar
• Motviktstruckar
• Låga och höga plocktruckar
• Truck med vridgaffel
• Ledstaplare
• Pallyftare
• Motordriven lyftvagn
• Låglyftare
• Lifters

Begagnade truckar

Vi lägger stor vikt vid att truckar kan utnyttjas till sin fulla kapacitet. Därför har vi ett brett utbud av begagnade truckar som fortfarande har mycket att ge. När vi får in en truck ser vi till att noggrant serva och gå igenom maskinen innan vi ställer ut den för försäljning.

Uthyrning

Är du i behov av en truck för enstaka arbeten? Vi hyr ut truckar och anpassar givetvis hyrtiden utifrån dina behov. Hyr truck per dag eller boka upp trucken under en längre period. Hör av dig till oss så skräddarsyr vi ett erbjudande för dig.

Liftar

En lift kan underlätta många typer av arbeten. Vi erbjuder bland annat saxliftar, bomliftar, släpvagnsliftar och teleskoplastare. Vi hjälper dig välja lift utifrån arbetet som ska utföras. Hyr lift en kort period eller under en längre tid. Våra liftar kan du hyra, leasa eller hyrköpa. Vi har även fantastiska serviceavtal som kan anpassas utifrån dina behov och önskemål.

Utbildning

Vi erbjuder truckförarutbildningar och liftförarutbildningar. Truckförarutbildningen täcker truckkort A+B och följer läroplanen TLP10 som fastställts av arbetsmarknadens parter. Liftförarutbildningen är utformad efter en internationell standard. Läs mer och boka in dig på våra utbildningar här.

Service

Trollhättans Truck servar och underhåller alla typer av truckar och liftar. Vi tillhandahåller även reservdelar. Oavsett om det är enklare jobb som kan lösas på plats eller mer omfattande problem kan du vända dig till oss. I vår verkstad jobbar fantastiska tekniker som gör sitt yttersta för att hjälpa dig med din truck eller lift. Köper du dessutom en truck av oss har du möjlighet att teckna ett särskilt serviceavtal.