Liftar

Liftmodeller

Vi säljer och hyr ut liftar i flera olika storlekar och modeller. Oavsett om du jobbar inom industrin, byggbranschen eller är en hemmafixare som ska måla om villan så kan en lift vara en smidig lösning för ditt projekt. Vi är stolta över att kunna säga att vi nu är ett av de ledande företagen i Västsverige inom truckar och liftar.

Vi lägger stort fokus på att kunna erbjuda ett brett utbud. I vår maskinpark finner du över 200 olika truckar och liftar från ledande varumärken som Doosan, Crown och Pramac. Givetvis erbjuder vi även service samt reparationer.

Välkommen att ta del av vårt breda utbud, för att hitta den lift som passar just dig och dina behov bäst. Hör gärna av dig om du har några frågor. Vi sätter alltid dig som kund i fokus.

Ring oss på 0520 – 47 03 40 eller maila.

Vi ett stort antal liftar i lager och kan garantera högklassiga maskiner. Oavsett användningsområde har vi något för dig. I vårt sortiment hittar du:

Saxliftar
Bomliftar
Släpvagnsliftar
Teleskoplastare
Övriga liftar

Hyresförsäkring

Genom samarbeten med försäkringsbolag erbjuder Trollhättans Truck en hyrförsäkring som täcker plötsliga och oförutsedda skador på hyrd egendom uppkomna genom brand, inbrott, stöld, skadegörelse eller transport.

Hyresvillkor

För att undvika missförstånd och frågetecken har vi samlat ett dokument med allmänna hyresvillkor. Du kan självklart alltid höra av dig till oss om det är något du undrar över eller om något i dokumentet är oklart.

Finansiering

Vi erbjuder olika finansieringsalternativ. Bland annat rental, leasing och hyrköp. Service och reparationer ingår alltid. För mer information om villkor och avtal kring våra finansieringsalternativ är du varmt välkommen att kontakta oss. Ring 0520-47 03 40 eller kontakta oss via e-post.

Rental passar dig som vill vara flexibel och hyra på lite längre sikt. De flesta hyr maskinen i 2–5 år, men det går bra att hyra ännu längre om behovet finns. Då kan du lugnt och tryggt ha tillgång till ett fordon utan att behöva investera i ett köp. I stället betalar du en fast månadsavgift.

Leasing innebär att du nyttjar fordonet, men ägaren är ett finansbolag (t.ex. en bank) som du betalar en leasingavgift till. Det här är ett bra alternativ till köp eftersom du inte låser upp ditt kreditutrymme och kan använda pengarna till annat. Kostnaden för leasing är avdragsgill.
Väljer du att leasa fordon hos oss hjälper vi dig självklart med hela processen. Vi kontaktar banken och upprättar ett leasingförslag enligt dina önskemål. Därefter går vi igenom avtalet tillsammans.

Hyrköp innebär att du delar upp betalningen på fordonet i stället för att betala hela summan på en gång. När avtalsperioden gått ut finns olika alternativ, exempelvis förlänger vi hyresavtalet eller så köper du loss fordonet av oss.

Ring 0520 – 47 03 40 och boka er lift.