Begagnade truckar

Trollhättans Truck har ett brett utbud av begagnade truckar. Vi har gått från ett litet företag till att idag erbjuda över 200 olika truckar och liftar. Varje maskin gås igenom och servas noggrant innan försäljning. Även efter köpet kan du självklart ta del av vår goda service för underhåll och reparation.
Välkommen att kika runt bland de olika modellerna. Vi har bland annat:

Motviktstruckar, el
Motviktstruckar, förbränning
Skjutstativtruckar
Staplare
Tillbehör
Övriga maskiner

Vi har begagnade truckar från ledande märken som Crown, Still, Linde, Toyota och Doosan. Har du frågor eller om du inte hittar det du söker är du alltid välkommen att kontakta oss.

Maila eller ring oss på 0520-47 03 40.

Tillbehör

Även till våra begagnade truckar kan du hitta ett brett utbud av reservdelar och tillbehör. Vi erbjuder allt från batterier, laddare och belysning till däck, snökedjor och skyddsutrustning. Du hittar delarna och mycket mer i vår fysiska butik och i vår webshop – Total Source.

Service

Oavsett om du köper en ny eller begagnad truck kan du lita på att vi hjälper dig med all typ av reparation och service. Vi är måna om våra kunder och lägger stor vikt i att skapa en långsiktig relation. Vid enklare jobb kan vi komma till dig och åtgärda problemen på plats. På så sätt kan vi arbeta för att du snabbt ska kunna återgå till ditt arbete. Skulle din truck däremot behöva mer omfattande service tar vi med maskinen på en av våra lastbilar och transporterar den till vår verkstad. Vi erbjuder självklart ersättningstruckar om det blir nödvändigt.